MobileMan SFA

9Beneficii

MobileMan SFA ajuta automatizarea activitatilor de inregistrare a comenzilor de la clienti, asigurand acestora o calitate superioara, reducand numarul de erori si permitand marirea eficientei agentilor de vanzare prin punerea la dispozitie de informatii in timp real (stocuri, solduri, comenzi in asteptare, etc.

MobileMan SFA este un sistem On – Line de colectare a comenzilor utilizand terminale mobile tip PocketPC, la momentul efectuarii unei vizite la sediul clientului. Transmisia datelor intre terminalele PocketPC si baza de date centrala utilizata de sistemul ERP se face fie On – Line prin transmisie de date celulara (GPRS/3G) fie Off – Line prin conectarea PocketPC-ului la un calculator din reteaua locala, prin intermediul unui cradle (soclu) sau cablu USB.

Utilizarea acestei solutii aduce urmatoarele avantaje:

  • Scaderea timpului de procesare a comenzilor
  • Reducerea numarului de erori datorate operarii manuale a comenzilor
  • Posibilitatea informarii in timp real asupra stocurilor existente in depozitele de marfa si a soldurilor detaliate a clientilor
  • Marirea eficientei agentilor de vânzare si scaderea timpului petrecut la client
  • Imbunatatirea imaginii companiei prin folosirea unei tehnologii de ultima generatie

MobileMan SFA este in acest moment printre putinele solutii capabile sa ofere acces on-line in sistemul ERP pentru interogare asupra stocurilor si a componentei soldurilor clientilor detaliat pe facturi.